Πληροφορίες Χρέωσης

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΙΜΩΝ

Όπως συμβαίνει με κάθε οικοδομική εργασία, έτσι και εδώ είναι πολύ σημαντικό και το κόστος που θα επιβαρυνθείτε. Οι τιμές για τα δάπεδα κυμαίνονται ανάλογα με αρκετούς παράγοντες, τόσο για τα υλικά όσο και για την εργασία.

Έτσι λοιπόν είναι πολύ πιθανό οι τιμες για ένα έργο στην Αθήνα να είναι καλύτερες από ότι για ένα παρόμοιο στην επαρχία, ενώ ρόλο παίζει και το εύρος των εργασιών. Σίγουρα σε μεγαλύτερα έργα οι τιμες θα είναι πιο πιεσμένες και πιο προσιτές, ενώ το τελικός κόστος θα εξαρτηθεί και από την πολυπλοκότητα των εργασιών που θα χρειαστούν και των ιδιαιτεροτήτων που πιθανόν να έχει το υπόστρωμα που θα εφαρμοστούν τα δάπεδα.

Αν πάντως θέλετε να πάρετε συγκεκριμένες προσφορές με ορισμένο κόστος απευθείας από επαγγελματίες του κλάδου, τότε η καλύτερη επιλογή σας είναι το myConstructor.gr. Απλά αναζητάτε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στον κατάλογο των επαγγελματιών αφιερώνοντας λιγότερα από 5 λεπτά και έτσι χωρίς κόπο και κόστος θα πραγματοποιήσετε την πιο εύκολη και αποτελεσματική έρευνα αγοράς για τα δάπεδα που σας ενδιαφέρουν, παίρνοντας προσφορές από επαγγελματίες που έχουν ήδη αξιολογηθεί από προηγούμενους πελάτες τους.

Βιομηχανικό Δάπεδο

Όσον αφορά την εργασία και τα υλικά, μια καλή τιμή για επιφάνειες άνω των 100 τετραγωνικών ξεκινάει από τα 9€/m². Όσο αυξάνονται οι απαιτήσεις σας από άποψη ανθεκτικότητας και σκληρότητας θα απαιτούνται περισσότερα υλικά και έτσι θα αυξάνονται οι τελικές τιμές για βιομηχανικό δάπεδο. Ωστόσο μια μέση λύση λογικά δεν θα ξεπεράσει τα 11€/m² για υλικά και εργασία.

Σταμπωτό Δάπεδο

Μια από τις βασικές εναλλακτικές για τα βιομηχανικά δάπεδα αποτελούν τα σταμπωτά δάπεδα. Προτιμώνται σε περιπτώσεις όπου παίζει σημαντικό ρόλο το εικαστικό αποτέλεσμα ενώ διαφέρουν στο γεγονός ότι τα βιομηχανικά συνηθίζονται σε εσωτερικούς χώρους και για βιομηχανικές χρήσεις. Οι τιμές εργασίας για τα σταμπωτά δάπεδα συνήθως κυμαίνονται στα 19,9€/m² για επιφάνειες μέχρι 150τ.μ.

Εποξειδικό Δάπεδο

Τα εποξειδικά δεν είναι τίποτα άλλο από βιομηχανικά δάπεδα που από πάνω έχει περαστεί μια ειδική εποξειδική βαφή. Συνεπώς το κόστος εργασίας είναι σχεδόν το ίδιο με τα βιομηχανικά καθώς το μόνο έξτρα που έχει είναι η επίστρωση της εποξειδικής στρώσης, όμως τα υλικά σίγουρα για τον ίδιο λόγο θα είναι πιο ακριβά. Έτσι για επιφάνεια μέχρι 50τ.μ το κόστος ανέρχεται στα 8€/τ.μ

Ανάλογα λοιπόν με τις ανάγκες σας, τις απαιτήσεις του χώρου αλλά και του προσωπικού σας στυλ, μπορείτε να διαλέξετε τα κατάλληλα δάπεδα. Σε κάθε περίπτωση όμως το σημαντικότερο είναι να επιλέξετε και το κατάλληλο οικοδομικό συνεργείο που θα τα εφαρμόσει, αφού βεβαιωθείτε ότι έχει την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία. Εδώ έρχεται να σας δώσει λύση το myConstructor.gr, η κορυφαία πλατφόρμα εύρεσης αξιόπιστων συνεργείων, για κάθε εργασία που χρειάζεστε.

Για πληροφορίες ή λεπτομέρειες καλέστε μας στο 210 300 9323